Benvinguts i benvingudes a la Festa Major 2021

Del 19 al 22 i el 27 d'agost de 2021 celebrem la Festa Major a Sant Antoni de Vilamajor.

Enguany, ens tornem a adaptar a les mesures i als protocols davant la Covid-19, però tot i les restriccions, hem programat una festa amb més de 40 actes i espectacles per compartir amb els vilatans i les vilatanes.

Consulta la programació i comença a reservar les teves entrades per venir a gaudir d'una festa segura i plena d'espectacles per a tots els gustos i edats: pregó i espectacle d'en Peyu, actuació d'en Quimi Portet, la Principal de la Bisbal, la rapera Tesa, 80's principales, espectacles d'humor, activitats infantils i per a joves, activitats organitzades per algunes de les entitats del poble, cinema familiar, passejades històriques, escape room i un joc virtual, entre moltes coses més! També recuperem la fira d'atraccions infantils i la campanya de donació de sang.

Amb la col·laboració de la Diputació, la Biblioteca SAV i la participació d'algunes entitats del poble. 

#FMSAV2021

 

PROGRAMA
INFORMACIONS I CANVIS D'ÚLTIMA HORA

En aquest apartat podreu consultar les informacions d'última hora sobre les modificacions que pateixi el programa de Festa Major.

- Canvi d’ubicació Pregó de #FMSAV2021: Davant la previsió de mal temps i pluja, el pregó de #FMSAV2021 programat a les 19.30 h a la plaça de la Vila, es trasllada a la carpa situada a l’aparcament de Can Perpunter (Ajuntament)

- Diumenge 22 d'agost a les 18 h - Activitat infantil "Expressa't lliurament: viu el Punk-Rock": canvi d'ubicació al Porxo de Can Sauleda7

Aclariment: la Principal de la Bisbal realtiza dues actuacions diferents el dissabte 21 d'agost: a les 19 h Sardanes i a les 22.30 Concert líric. 

Mesures COVID

Mesures de seguretat, consells i restriccions durant la FM 2021 SAV

- Tots els actes són amb aforament limitat i és obligatori reservar prèviament l'entrada a través de l'espai web de Festa Major o des de l'agenda municipal.

- L'assistència a tots els actes serà gratuïta i caldrà estar assegut/da.

- Els menors de 18 anys també han de reservar entrada, excepte els infants que vagin amb cotxet, que no cal reserva prèvia.

- Per tal d'evitar possibles aglomeracions a les entrades dels espais, cal assistir-hi amb 30 minuts d'antelació. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l'espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

- En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.

- Tant l'entrada i la sortida del públic ha de realitzar-se de manera escalonada pels llocs indicats, garantint la distància entre persones i seguint les indicacions dels organitzadors. Cal evitar aglomeracions.

- És obligatori assistir amb mascareta i hi haurà punts amb dispensador de gel hidroalcohòlic.

- No poden assistir persones amb símptomes de Covid-19 o que hagin estat en contacte directe amb un malalt.

- L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor es reserva el dret d'admissió en cas que aquestes normatives no siguin complertes per les persones assistents. I es reserva el dret a cancel·lar qualsevol espectacle que s'estigui realitzant si el públic no respecta les mesures de protecció i seguretat.

- El consum d'alcohol a la via pública i els botellons resten totalment prohibits.

- Es demana que les persones sense entrada no s'acostin als recintes, no podran entrar i això podria comportar aglomeracions innecessàries. Les aglomeracions al voltant dels espectacles poden comportar la suspensió dels mateixos.

- En totes les activitats se seguiran els protocols de seguretat establerts i cal respectar en tot moment les instruccions de l'organització.

-  Aquest reglament s'anirà actualitzant en funció de les variacions legislatives que eventualment es puguin produir i que s'aniran comunicant.

JOC - ATRAPA'M A LA FESTA
El programa d'actes i espectacles

El tret de sortida de la festa serà el dijous 19 d'agost amb el pregó, que enguany anirà a càrrec d'en Peyu, quina ens tindrà preparada aquest estimat i reconegut humorista? I tot seguit ens compartirà la seva actuació "L'home orquestra".

El programa inclou més d'una quarantena d'actes i espectacles, entre les quals, destaquen les actuacions de Quimi Portet, la Principal de la Bisbal, concert amb "80's principales", la cantant Tesa de mescla hip hop clàssic amb música electrònica que arriba des de Valencia...

Espectacles d'humor cada dia amb "Quin pollastre" de Guillem Estadella, "Un tipus de riure al temps de corona virus" de Quim Vila i l'espectacle feminista "Elles", espectacles infantils de circ, pallassos i música, sessions de cinema familiar a la fresca, un escape room familiar, activitats per a joves, skatepark, passejades històriques per descobrir la Vilanova de Vilamajor i l'aeròdrom d'Alfou, carretillada infantil....

Pel que fa a la música i concerts s'ofereixen diverses opcions per a tots els gustos i edats: espectacles musicals infantils, concerts a les urbanitzacions, concerts de música dels anys 70's-90's, pop, rock, blues, concert de les bandes guanyadores de la Llançadora de Bandes organitzada l'any passat "Trancehumància" i "Els nois de la malla"...

El punt lila també hi serà present durant les nits de divendres i dissabte, a la zona dels concerts joves. En aquest mateix punt també s'instal·larà una food truck en una zona perimetral i adaptada amb cadires per consumir dins de l'espai habilitat.

Tampoc pot faltar la campanya de donació de sang que tindrà lloc el dissabte 21 d'agost a les Escoles Velles. I pel mateix dissabte està programat l'acte d'inauguració de la Biblioteca SAV per donar a conèixer el nou nom que portarà l'equipament, fruit del procés participatiu dels darrers mesos.

Un any més, agraïm la col·laboració de la Diputació de Barcelona, de la Biblioteca i les seves activitats i de les diverses entitats que també col·laboren amb l'organització d'activitats: gimcana familiar del C.H Vilamajor, torneig de futbol sala del C.F.S Vilamajor, una ruta per Can Rossinyol del Centre Excursionista Caminaires de Vilamajor i la carretillada infantil, l'actuació de versots i el ball de la bèstia de foc amb correfoc dels Bocs i diables de Vilamajor.

Durant els dies de festa major, del 19 al 22 d'agost, hi haurà disponible un joc participatiu i virtual a través d'una app i sota el nom "Atrapa'm a la festa". Els pròxims dies actualitzarem tota la informació d'aquesta plataforma i les persones interessades hauran d'inscriure's i descarregar-se l'app abans de l'inici del joc.

Pots consultar tota la informació i la programació amb la descripció per començar a reservar les teves entrades a l'espai web de Festa Major.

Reserva entrades

- Telemàticament: és obligatori reservar l'entrada per a tots els actes i s'ha de fer a través de l'espai web de festa major o a l'agenda del web municipal, on apareix la progamació amb tots els enllaços de reserva, juntament amb la descripció i informació de cada acte.

- Presencialment només per als concerts de la Principal de la Bisbal: al casal d'avis de Sant Antoni de Vilamajor de 15 a 20 h fins al dimecres dia 18 d'agost.

Per a qualsevol dubte o problema amb la reserva d'entrades podeu enviar un correu a participacio@savilamajor.cat

Espais de la festa

Els espais de festa s'han descentralitzat i distribuït en tres principals escenaris i d'altres secundaris:

- L'aparcament de Can Perpunter (Ajuntament), la plaça de la Vila i l'aparcament de les piscines/Escola Joan Casas del c/ Girona són els principals.

- Les altres ubicacions secundàries són el porxo del parc de Can Sauleda, el parc de Freixeneda, la nova plaça d'en Riera, i els espais de festa de les urbanitzacions situats a la Rectoria de Sant Julià d'Alfou i la zona de les piscines de Les Pungoles.

Enguany, també recuperem la fira amb atraccions infantils, la qual s'ubicarà a l'aparcament del Mercat Municipal.

Afectacions en la mobilitat i en l'estacionament i trànsit de vehicles

La celebració de la Fesa Major també comportarà restriccions i afectacions en el trànsit, prèviament senyalitzades i de les quals destaquem les següents:

  • Dilluns 16 d'agost fins finalització FM: prohibit estacionar a l'aparcament Can Perpunter (Ajuntament).
  • Diumenge 15 d'agost fins finalització FM: prohibit estacionar a l'aparcament del Mercat Municipal amb motiu de la fira d'atraccions.
  • L'aparcament de la zona de l'Escola Joan Casas i piscines del nucli (c/ Girona) també quedarà prohibit estacionar-hi.

Les altres afectacions secundàries es donaran puntualment en funció dels actes previstos a la plaça d'en Riera, a l'aparcament de la piscina de Les Pungoles i a la BP-5107 (davant la plaça de la Vila) el diumenge 22 d'agost amb vies alternatives, entre d'altres.