Concurs Cartell Festa Major d'estiu 2022

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor ha convocat la primera edició del concurs obert a la ciutadania per buscar la imatge festiva d'enguany de la Festa Major d'estiu. Les bases reguladores es van aprovar a la JGL en data del 7 d'abril de 2022, i avui s'ha publicat l'anunci al tauler d'anuncis del web.

El Concurs té la finalitat d'impulsar la participació activa de la ciutadania en les propostes culturals del municipi i persegueix els següents objectius:

  • Fomentar la implicació ciutadana en la festivitat del poble
  • Dinamitzar i promoure la Festa Major
  •  Potenciar la creació artística

Està adreçat a persones majors de 14 anys i el tema del cartell és lliure, però es valorarà positivament que la creació artística faci ús de motius o imatges que puguin associar-se al poble de Sant Antoni de Vilamajor i a aspectes representatius de la seva festa.

El cartell guanyador s'emportarà el premi de 500 euros, subjecte a les retencions fiscals corresponents. I totes les obres presentades s'exposaran durant la Festa Major d'estiu.

Les persones interessades a participar-hi, han de consultar les bases reguladores per conèixer tota la informació i les característiques que ha de tenir l'obra.

  • El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el dia 31 de maig de 2022. I els cartells s'han de presentar presencialment a l'OAC de l'Ajuntament (Plaça Montseny, 5 - 08459 Sant Antoni de Vilamajor) de dilluns a divendres de 9 a 14 h i els dijous de 16 a 18.30 h.
  • Cada obra s'ha de presentar físicament dins d'un sobre en blanc i tancat i amb un suport rígid (cartolina, paper pluma...) amb un pseudònim al dors.
  • Caldrà omplir presencialment la sol·licitud de participació, entregada per l'OAC, amb les dades personals (Nom i cognoms, DNI, adreça postal, correu electrònic, telèfon i pseudònim).

Consulta tota la informació a les bases adjuntades en  PDF  o a l'anunci del  tauler d'anuncis del web municipal.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 15:39
Darrera actualització: 08.04.2022 | 15:39