Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Agenda > Cinema Infantil - "Astèrix - La residència dels Déus"

Cinema Infantil - "Astèrix - La residència dels Déus"

Dia i hora: diumenge 07/04/2019 de les 17:30 a les 19:00

Lloc: LA SALA

Una pel.licula de Louis Clichy i Alexandre Astier Estan Bojos aquests Romans

Cèsar ha trobat una nova manera de sotmetre els irreductibles gals: construir un barri residencial romà, "La Residència dels Déus", en el bosc que envolta el poblet gal d'Astèrix i Obèlix. El seu propòsit és seduir els vilatans i forçar-los a adaptar la manera de viure de Roma. Els gals s'hi enfronten i retarden la urbanització del seu bosc replantant-lo amb màgia cada dia. Tanmateix, al poblat estan acostumats a enfrontar-se a legionaris, però no a civils. Així, quan els arquitectes romans acaben construint la residència i els primers civils romans apareixen pel poblat, la vil·la es veu sacsejada pels nous veïns. Encara que els mètodes tradicionals dels gals funcionen en un primer temps per allunyar als romans, aviat Astèrix i Obèlix s'adonen que cal buscar una estratègia diferent per fer fracassar el nou pla de Cèsar. Amb l'ajuda de Panoràmix creen tempestes i pluges dins la Residència, sorolls escandalosos i olors desagradables. Malgrat tot, als romans els agrada la vil·la i els seus costums, i són reticents a deixar-la. A més, els mateixos gals, a poc a poc, es veuen atrets per les novetats que els romans els ofereixen. L'abandonament silenciós del poblat per part dels seus mateixos habitants fa que Cèsar estigui exultant pel gran èxit del seu pla. Però, quan els gals descobreixen que el poblat serà arrasat per la legió romana, aviat s'adonen que han d'unir-se i remprendre les armes. La unitat de tot el poble contra la legió, aconsegueix foragitar-los de nou i recuperar l'espai perdut del bosc.

Arxivat a: General
.
Asterix
Darrera actualització d’aquest contingut: 17/04/2019 a les 13:21h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona