Deixalleria SAV

La deixalleria és una instal·lació de recepció selectiva de residus municipals, on l'accés està permès dins d'un determinat horari, durant el qual ha de ser-hi l'encarregat de la instal·lació, per informar l'usuari i garantir la correcta gestió dels materials aportats.

Aquest servei és gratuït per als particulars, mentre que comerços i grans productors estan subjectes a preus públics per utilitzar-la, degut a que aporten quantitats superiors a un particular. Aquests preus públics són aprovats anualment pel Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

La deixalleria és una instal·lació que permet fer la recollida selectiva dels residus per als quals no hi ha una recollida específica al carrer o a domicili.

La deixalleria és un servei comarcal gestionat per l'empresa pública SAVOSA (Serveis Ambientals del Vallès Oriental) per encàrrec del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental.

Què s'hi pot portar a la deixalleria?

Residus municipals o assimilables que per la seva toxicitat (residus municipals especials) o pel seu volum (residus municipals voluminosos) no poden recollir-se en els circuits diaris de recollida de residus.

Ctra. de Llinars del Vallès a Sant Antoni de Vilamajor, km. 48 (Pol. Ind. Can Móra Sud) - 08459 Sant Antoni de Vilamajor
Nom de contacte: Servei comarcal de deixalleries
Telèfon: 93 845 18 32
Correu electrònic: cresidus@cresidus.cat
Lloc web: www.cresidus.info
Horari:  
Horari d'hivern (setembre a juny):
Dilluns tancat
Dimarts de 16.00-19.00h
De dimecres a divendres de 9.30-13.30h i de 16 a 19 h
Dissabte de 9.00 a 15.00h
Diumenge de 9.30 a 14.00h

Horari d'estiu (Juliol i Agost) :
Dilluns tancat
Dimarts de 14.00
Veure situació en el mapa
Darrera actualització: 13.05.2019 | 13:11