Salutació de l'Alcaldessa

És per a mi un plaer donar-vos la benvinguda a la nova pàgina web de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor. La nostra voluntat és que aquest sigui un lloc de servei per a tots els Vilamajorins i les Vilamajorines  i d’informació per a aquells qui ens voleu conèixer i saber del nostre poble.

L’administració local, mica a mica, s’ha hagut d’anar modernitzant, i més ara que ens trobem en un moment en que les tecnologies de la informació tenen un paper determinant en el nostre dia a dia. Per això, l’equip de govern que presideixo vol que aquesta web sigui una eina fonamental i moderna, que permeti mantenir canals d’informació constant amb els veïns, i un nivell de transparència cada vegada mes ampli.

Mitjançant aquesta pagina web posem a l’abast de tothom la informació d’interès sobre el consistori, els seus equipaments, i  serveis.

Soc conscient que encara queda camí per recórrer, però la voluntat és que www.santantonidevilamajor .cat   sigui cada dia més un mitja de comunicació de proximitat, dinàmic i vàlid per a tothom que estigui interessat en qualsevol aspecte de Sant Antoni de Vilamajor.

Desitjo, des d’aquesta finestra virtual, que la pagina web  de l’ajuntament us sigui de la màxima utilitat.

L’Alcaldessa

Mª. Lluïsa Berdala i Cirera

Darrera actualització: 04.06.2019 | 07:27
Darrera actualització: 04.06.2019 | 07:27