Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca SAV incorpora tres nous punts de connexió a Internet

La Biblioteca SAV incorpora tres nous punts de connexió a Internet

15/04/2019

Les persones usuàries poden gaudir de dues noves tauletes tàctils i un nou ordinador amb connexió a Internet i programari ofimàtic

La Biblioteca SAV disposa de dues noves tauletes tàctils. La Diputació de Barcelona ha facilitat els nous aparells amb l’objectiu de disminuir l’escletxa digital i fer més accessible l’accés a Internet i a una selecció d’aplicacions mòbils com BibliotequesXBM, Bibliojuga amb el Gènius i eBiblio. Les persones usuàries poden fer ús de les tauletes durant un matí o una tarda sense sortir de la biblioteca, ja que l’aparell es connecta a Internet mitjançant el wifi de l’equipament municipal. Per a sol·licitar el dispositiu, la persona ha de presentar obligatòriament el carnet de la biblioteca i el DNI. Així mateix, la Biblioteca SAV ha incorporat recentment un nou ordinador amb connexió a Internet i programari ofimàtic.

Mitjançant el carnet de la biblioteca, tothom qui ho desitgi pot gratuïtament també connectar-se al wifi de l’equipament o utilitzar els diferents ordinadors amb connexió a Internet i programari ofimàtic de la biblioteca, així com el servei d’impressions.

Arxivat a: General
Noves tauletes a la Biblioteca SAV
Cartell Noves tauletes a la Biblioteca SAV

Arxius adjunts

  • Pautes d'ús (PDF, 405 kB)
    Pautes d'ús de les noves tauletes a la Biblioteca SAV
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona