La Generalitat visita el parc de bombers voluntaris de Sant Antoni de Vilamajor

Divendres, 5 d'abril de 2019 a les 11:00

L’alcaldessa va acompanyar al Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments de la Generalitat, Sr. Manel Pardo

El passat dimecres 3 d’abril, el Director General de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvaments del Departament d’Interior de la Generalitat, Sr. Manel Pardo, va visitar el parc de bombers voluntaris del municipi. També hi van assistir Eduard Martinez, Cap d’Emergències de la Regió Metropolitana Nord, i Pep Colàs, Sots-Inspector Cap de la Unitat Territorial.

L’alcaldessa M. Lluïsa Berdala i els regidors Ferran Calvera i Raül Valentín els van acompanyar durant tot el recorregut. Així mateix, el cap dels bombers voluntaris del parc de Sant Antoni, Sr. Manel Llanos, els hi va explicar les deficiències que presenta l’espai i alhora els hi va traslladar les dificultats que pateixen pel que fa als recursos humans i materials. El Director General, Sr. Manel Pardo, es va comprometre a dotar del material necessari al parc de bombers i a crear una eina que vinculi les administracions per millorar la gestió de l’espai.

Finalment, es va comentar la moció de suport que es va aprovar en el ple municipal del passat mes de gener amb l’objectiu d’evitar el tancament del parc i que havia estat lliurada al seu despatx en una visita prèvia.

Darrera actualització: 08.04.2019 | 12:15

Imatges