Comença el període de preinscripció escolar

Dijous, 14 de març de 2019 a les 09:00

El segon cicle d’educació infantil, primària i secundària obligatòria ho haurà de fer del 29 de març al 9 d’abril i batxillerat del 14 al 21 de maig

La Generalitat ha fet públiques les dates oficials de les preinscripcions escolars per al curs 2019-2020. El període establert per al segon cicle d’educació infantil, per a la primària i per a la secundària obligatòria ha estat del 29 de març al 9 d’abril. L’alumnat de batxillerat i de formació professional de grau mitjà ho haurà de fer del 14 al 21 de maig i el de grau superior, del 29 de maig al 5 de juny, ambdós dies inclosos.

Uns dies abans que comenci oficialment el període de preinscripcions per al nou curs escolar, l’Escola Joan Casas i l’Institut Vilamajor, al qual estan adscrits els nois i les noies del poble, ultimen els preparatius per a rebre les noves famílies interessades. Les jornades de portes obertes començaran el pròxim dimarts 19 de març amb la trobada a l’Institut, on, de 16.30 a 18 hores, l’equip directiu i docent aprofitaran per a explicar les principals novetats del centre i mostrar-ne les instal·lacions als pares i les mares.

El dissabte 23 de març, a les 11 hores, serà el torn de rebre a les noves famílies interessades en l’Escola Joan Casas. Durant la visita, els pares i les mares, acompanyats de l’equip docent, podran recórrer els diferents espais del centre i conèixer el projecte educatiu de primera mà. L’escola lliurarà també un dossier informatiu i oferirà un servei d’acollida per a les famílies.

Darrera actualització: 26.03.2019 | 10:09