Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > La Policia Local incorpora cinc agents i un nou vehicle

La Policia Local incorpora cinc agents i un nou vehicle

12/03/2019

Avui, dimarts 12 de març, el cos policial de Sant Antoni de Vilamajor ha rebut un nou cotxe híbrid

Amb l’objectiu de reforçar la seguretat al municipi i especialment a les urbanitzacions, des del divendres 1 de març, la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor compta amb cinc nous agents. Així mateix, avui, dimarts 12 de març, el cos ha adquirit un nou cotxe policial híbrid. Després d'aquestes incorporacions, de manera habitual hi haurà ara dues patrulles actives al municipi, una al nucli urbà i l’altra a les urbanitzacions.

En el mateix sentit, a finals de mes de febrer, es va organitzar a El Patronat una sessió informativa dels Mossos d’Esquadra sobre seguretat als domicilis. Durant la xerrada, els agents van informar de les estafes més habituals i van donar consells sobre com evitar-les. Així mateix, van posar el focus en els sistemes de protecció a les llars i van oferir un seguit de consells pràctics per evitar els robatoris, com no mostrar rutines a l’hora d’entrar i sortir de casa i no difondre l’estada d’un llarg període de temps fora de la llar. També van explicar com actuar en cas de detectar un robatori al domicili.

Finalment, els Mossos d’Esquadra van parlar de la feina en xarxa que estableixen amb la resta de cossos de seguretat de la zona al llarg de tot l’any, augmentant els patrullatges de proximitat especialment en èpoques amb més afluència de robatoris.

Arxivat a: General
Nou vehicle policial
Nou vehicle policial
Xerrada sobre seguretat als domicilis
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/03/2019 a les 13:56h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona