Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > L’ORGT estableix un servei de cita prèvia per a totes les seves oficines

L’ORGT estableix un servei de cita prèvia per a totes les seves oficines

11/03/2019

El nou sistema s’aplicarà per a la majoria de tràmits i consultes de les persones contribuents amb les diferents seus de l’Organisme de Gestió Tributària

Des de principis del mes de març, l’Organisme de Gestió Tributària (ORGT) de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa un nou servei de cita prèvia per a tota la seva xarxa d’oficines. L’organisme ha establert l’obligatorietat d’aquest sistema per a la gran part dels tràmits, consultes i gestions de les persones contribuents. L’objectiu és millorar l’atenció presencial i personalitzada que es dona a la ciutadania en les diferents seus de l’organisme.

L’ORGT té com a principal finalitat gestionar, inspeccionar i recaptar tributs i altres ingressos per delegació o encàrrec de les administracions públiques catalanes. A partir d’ara, totes les persones que vulguin ser ateses físicament a l’oficina de l’ORGT a Llinars del Vallès, en el cas dels vilamajorins i vilamajorines, hauran de demanar cita prèvia mitjançant el web oficial.

 

Arxivat a: General
ORGT
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/03/2019 a les 13:56h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona