Un taller de swing per celebrar el Dia Internacional de les Dones

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 00:00

El pròxim divendres 8 de març, el Casal Sociocultural Escoles Velles acollirà una sessió on les dones descobriran com empoderar-se a través del ball

Amb motiu del Dia Internacional de les Dones, el pròxim divendres 8 de març, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitzarà un taller de swing al Casal Sociocultural Escoles Velles. A partir de les 17 hores i fins a les 20 hores, les vilamajorines podran descobrir aquest divertit ball i amb ell, aprendran a empoderar-se i a connectar amb elles mateixes. La sessió anirà a càrrec de la ballarina i educadora social Sara Toro i es recomana portar roba còmoda, aigua i una màrfega o un coixí.

El taller de swing vol oferir un espai de trobada per a totes les dones del municipi i alhora impulsar la sororitat entre les participants, com el 8 de març de 1857, quan un grup de treballadores tèxtils van unir-se per a protestar contra les condicions laborals. Aquesta acció va ser una de les primeres reivindicacions dels drets de les dones i es va acabar convertint en un dia de referència per al col·lectiu femení i la lluita feminista.

El mateix divendres, es farà la lectura d’un manifest de denúncia de la greu situació de discriminació, desigualtat i violències que experimenten les dones.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 11:15

Imatges