Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > El projecte 'Emocion’ART' centra les pròximes activitats de la Biblioteca SAV

El projecte 'Emocion’ART' centra les pròximes activitats de la Biblioteca SAV

01/03/2019

Durant el mes de març, la biblioteca ha escollit el cervell, les emocions i l’art com a eixos vertebradors de les propostes especials de l’equipament

El març arriba a la Biblioteca SAV amb un nou projecte mensual que barreja cervell, emocions i art. En el marc del mes del cervell, la iniciativa ‘Emocion’ART’ arrencarà el pròxim dissabte 2 de març, a les 12 hores, amb la inauguració d’una exposició col·lectiva creada per Ferran Capella, Itxaso Díaz, Júlia Gallego, Blanca Navas, Daniela Peñalba i Dolo Navas. L’acte ‘ART Col·loqui’ comptarà amb la presència dels autors i les autores, que debatran en una taula rodona al voltant de la mostra. Fins al divendres 29 de març, els veïns i les veïnes podran visitar l’exposició dins de l’horari de l’espai.

El dijous 7 de març, la biblioteca organitzarà una segona activitat emmarcada en el projecte ‘Emocion’ART’. A les 18 hores, l’Elena Codó conduirà un nou contacontes, on sota el títol ‘Contes emocionants’, les famílies i els infants a partir de quatre anys descobriran les emocions i passaran una gran estona entre històries i aventures.

Les propostes mensuals de la Biblioteca SAV continuaran el dimecres 13 de març, a les 19 hores, amb el Club de lectura SAV i l’obra ‘Mala gente que camina’ de Benjamín Prado. El divendres 15 de març, a les 18 hores, serà el torn dels més menuts amb una nova trobada de Contes Petitets a càrrec de la Marta Arnaus. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament. El divendres, a les 19 hores, també es portarà a terme la presentació del llibre ‘Sal Roja’, la darrera novel·la de Teresa Sagrera i Ramon Gasch, que parla de les dones que també han fet història.

El dilluns 18 de març, a les 21 hores, es gravarà un nou programa radiofònic ‘L’Ànima dels Llibres’, creat i realitzat per la Biblioteca SAV. El programa s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) i es podrà descarregar al canal d’iVoox. Finalment, el divendres 29 de març, a les 19 hores, hi haurà una trobada del Club de lectura Llegir el Teatre, que enguany es reunirà per aprofundir en ‘El futur’ d’Helena Tornero.

Com cada mes, els dimarts, de 18 a 19 hores, s’organitzaran noves sessions setmanals del grup d’escacs infantil, per a infants a partir de 8 anys i conduït per Francesc Misser. També els dimarts, de 19 a 20.30 hores, el grup d’escriptura creativa, dinamitzat per Rosa Maria Pascual, es trobarà per endinsar-se en el món de les paraules i les narracions creatives. Per a participar-hi, cal inscriure’s prèviament.

Arxivat a: General
Biblioteca SAV
Agenda d'activitats Biblioteca març 2019
Agenda d'activitats Biblioteca març 2019
Projecte 'Emocion’ART'
Contacontes ‘Contes emocionants’
Club de lectura SAV
Contes Petitets
Presentació del llibre ‘Sal Roja'
Club de lectura Llegir el Teatre
Grup d’escacs
Grup d'escriptura
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/03/2019 a les 13:56h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona