Els centres educatius obren les seves portes

Dimecres, 27 de febrer de 2019 a les 00:00

L’Escola Joan Casas organitzarà la trobada el pròxim dissabte 23 de març al matí i l’Institut Vilamajor ho farà el dimarts 19 de març a la tarda

Abans que comenci el període de preinscripcions i matriculacions per al curs 2019-2020, els centres educatius celebraran les seves jornades de portes obertes amb l’objectiu de presentar els projectes educatius i les instal·lacions a les famílies.

El pròxim dissabte 23 de març serà el torn de l’Escola Joan Casas. A les 11 hores, començarà la jornada de portes obertes, on els pares i les mares que vulguin inscriure als seus infants a l’escola podran recórrer els diferents espais del centre acompanyats de l’equip docent i conèixer així el projecte educatiu de primera mà. L’escola lliurarà també un dossier informatiu i alhora oferirà un servei d’acollida per a les famílies que vinguin amb els seus fills i filles.

L’Institut Vilamajor, al qual estan adscrits els nois i les noies de Sant Antoni de Vilamajor, ho farà el dimarts 19 de març, de 16.30 a 18 hores. L’Institut convida així al jovent i als pares i les mares a conèixer el dia a dia al centre. Durant la visita, l’equip directiu aprofitarà per explicar les principals novetats per al pròxim curs escolar. Un dia abans, el dilluns 18 de març, a les 17 hores, es farà una presentació del projecte educatiu a la Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 11:15

Imatges

Portes obertes a l’Escola Joan Casas Portes obertes a l’Institut Vilamajor