Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Els centres educatius obren les seves portes

Els centres educatius obren les seves portes

27/02/2019

L’Escola Joan Casas organitzarà la trobada el pròxim dissabte 23 de març al matí i l’Institut Vilamajor ho farà el dimarts 19 de març a la tarda

Abans que comenci el període de preinscripcions i matriculacions per al curs 2019-2020, els centres educatius celebraran les seves jornades de portes obertes amb l’objectiu de presentar els projectes educatius i les instal·lacions a les famílies.

El pròxim dissabte 23 de març serà el torn de l’Escola Joan Casas. A les 11 hores, començarà la jornada de portes obertes, on els pares i les mares que vulguin inscriure als seus infants a l’escola podran recórrer els diferents espais del centre acompanyats de l’equip docent i conèixer així el projecte educatiu de primera mà. L’escola lliurarà també un dossier informatiu i alhora oferirà un servei d’acollida per a les famílies que vinguin amb els seus fills i filles.

L’Institut Vilamajor, al qual estan adscrits els nois i les noies de Sant Antoni de Vilamajor, ho farà el dimarts 19 de març, de 16.30 a 18 hores. L’Institut convida així al jovent i als pares i les mares a conèixer el dia a dia al centre. Durant la visita, l’equip directiu aprofitarà per explicar les principals novetats per al pròxim curs escolar. Un dia abans, el dilluns 18 de març, a les 17 hores, es farà una presentació del projecte educatiu a la Fàbrica de Sant Pere de Vilamajor.

Arxivat a: General
Escola Joan Casas
Portes obertes a l’Escola Joan Casas
Portes obertes a l’Institut Vilamajor
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/03/2019 a les 13:56h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona