Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Sant Antoni es prepara per gaudir del Carnaval

Sant Antoni es prepara per gaudir del Carnaval

26/02/2019

El pròxim dissabte 2 de març, es concentraran totes les activitats programades al municipi per celebrar l’arribada del Rei Carnestoltes

Enguany, el carnaval vilamajorí presenta una novetat: totes les propostes es concentraran en un sol dia. El pròxim dissabte 2 de març, l’Ajuntament convida als veïns i les veïnes a participar en una jornada plena de disfresses, colors, música i disbauxa. A les 17 hores, a la Plaça de la Vila, arrencaran les activitats amb una xocolatada popular per a petits i grans. També a la Plaça de la Vila, entre les 17 i les 18 hores, es podran inscriure tots els grups que vulguin participar en la categoria Comparses del Concurs de Disfresses.

A les 18 hores, es donarà el tret de sortida a la gran rua, que comptarà amb un espectacle d’animació a peu de carrer de la mà del Rei Carnestoltes i un seguit d’amics ben divertits. Aquest any, el consistori ha apostat per transformar l’espectacle infantil que s’oferia el diumenge a la tarda sobre un escenari per una proposta a peu de carrer, més dinàmica i propera. La gran rua recorrerà els principals carrers del municipi a ritme de festa carnavalesca i finalitzarà a la Plaça de la Vila, on es farà l’entrega de premis a la categoria Comparses.

La disbauxa continuarà a les 23 hores, al Patronat, amb el popular Concurs de Disfresses. Les persones que vulguin participar en les categories Individual, Parella o Grup Petit s’hauran d’inscriure entre les 23 hores i la mitjanit. Un cop tancades les inscripcions, es demanarà a totes les persones participants pujar a l’escenari per valorar les propostes. A continuació, es farà l’entrega de premis a les tres categories. La nit acabarà a ritme dels PD Senglars Tullits.

Finalment, el diumenge 3 de març, hi haurà una sessió de cinema infantil a La Sala. A les 17.30 hores, es projectarà la pel·lícula ‘Bigfoot Junior’. Des del consistori, s’anima als infants a assistir-hi disfressats.

Arxivat a: General
Carnaval 2019
Cartell de Carnaval 2019

Arxius adjunts

  • Bases (PDF, 47 kB)
    Bases del Concurs de Disfresses 2019
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/03/2019 a les 13:56h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona