Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > La Biblioteca aprova el Pla d’Acció del 2019

La Biblioteca aprova el Pla d’Acció del 2019

06/02/2019

Al llarg de l’any, l’equipament municipal continuarà treballant per millorar el fons documental, els espais del centre i les activitats programades

La Biblioteca SAV ha aprovat recentment el Pla d’Acció del 2019, on es manté l’augment del pressupost que es va pactar l’any anterior i que s’havia mantingut estable des de la inauguració de l’equipament municipal el 2013. El nou pla de treball permetrà així seguir millorant el fons documental, els espais del centre i el disseny de les activitats programades.

Així doncs, el nou Pla d’Acció presenta quatre grans eixos. El primer se centra a consolidar la imatge de la biblioteca com a equipament actiu implicat en la vida cultural del municipi. Per aquest motiu, es continuarà col·laborant amb equipaments com el Casal Sociocultural Escoles Velles, la Ràdio Vilamajor i els centres educatius. Com a novetat, s’engegarà un projecte de lectures en veu alta amb l’alumnat de l’Institut als centres de gent gran.

Com a segon objectiu, la Biblioteca SAV vol seguir fomentant la lectura, la creativitat i la descoberta del coneixement. Per això, es mantindran activitats com els clubs de lectura i les sessions de contacontes, i també es crearan noves propostes de descoberta per a famílies amb infants de 0 a 1 any i sessions de contes en anglès.

El tercer punt gira al voltant d’adequar el fons documental i els espais del centre als diferents usos i tendències. Després de la creació de dos fons especials durant l’any passat (“De l’hort a la biblioteca” i “Món Laboral”), aquest 2019 es treballarà per reforçar-los, juntament amb altres seccions com idiomes, guies de viatges, la col·lecció local i el fons de pel·lícules. Així mateix, es treballarà en la nova senyalització del fons.

Per últim, el quart eix posa el focus en continuar engegant projectes amb les entitats i les associacions de l’entorn per tal de donar valor al patrimoni local. Es preveu iniciar així un grup de programació de cinema i realitzar un projecte de recuperació de la memòria històrica, tot aprofitant la celebració dels 80 anys del final de la Guerra Civil.

Arxivat a: General
Biblioteca SAV
Biblioteca SAV
Biblioteca SAV
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona