Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Treballant per garantir un bon funcionament de l’escola Joan Casas

Treballant per garantir un bon funcionament de l’escola Joan Casas

25/01/2019

Una auditoria atorga al centre educatiu una bona qualificació en l’escala d’eficiència energètica

L’escola Joan Casas va ser objecte d’algunes millores el passat estiu amb l’objectiu de garantir el manteniment de les instal·lacions i un ensenyament de qualitat. Entre les accions que es van dur a terme va haver-hi la millora del sistema de calefacció que, per problemes aliens al consistori vilamajorí, està donant alguns problemes al centre. Des de l’Ajuntament s’han trobat altres maneres de garantir una bona temperatura a tot l’edifici alhora que s’ha estat requerint continuadament a l’empresa responsable  del manteniment que realitzés els treballs necessaris per al bon funcionament de la instal·lació. 

Més enllà d’aquesta inversió, finançada pel Departament d’Ensenyament, al llarg del curs escolar es prenen altres mesures per a fomentar un estalvi energètic. Recentment l'Ajuntament ha rebut els resultats d’una auditoria que certifica que el centre compleix els requisits d’eficiència energètica i puntua l’escola amb una qualificació D dins l’escala d’anàlisi.No obstant això, l’estudi suggereix algunes actuacions de millora com l’adequació de les portes de tancament exteriors, la substitució d’enllumenat a espais comuns, l’adopció de làmpades amb tecnologia LED, i el control de la recirculació del circuit secundari de l’aigua calentasanitària. 

Pel que fa a les actuacions encara pendents al centre, la propera setmana s’iniciaran els treballs de substitució de la tanca perimetral que dóna al carrer Girona, un tram en el qual la instal·lació es troba força malmesa.

Arxivat a: General
Lliurament auditoria eficiència energètica
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona