Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Nous treballs de poda de l’arbrat viari

Nous treballs de poda de l’arbrat viari

24/01/2019

Al llarg de la setmana vinent, es duran a terme diferents intervencions als arbres situats als carrers del nucli urbà

El pròxim dilluns 28 de gener començaran els treballs de poda de l’arbrat viari dels carrers del nucli urbà amb una primera intervenció al carrer d’Alfou. L’endemà, dimarts 29 de gener, continuarà la intervenció al carrer d’Alfou i es començarà una segona actuació al carrer de Freixeneda. El dimecres 30 de gener, seguirà l’actuació al carrer de Freixeneda i s’iniciarà una tercera intervenció sobre l’arbrat singular dels carrers del nucli urbà. Finalment, el dijous 31 de gener, es realitzaran diferents treballs de poda de l’arbrat del carrer de Sant Antoni.

Durant aquesta setmana, l’empresa encarregada de la poda farà la senyalització corresponent amb l’objectiu de poder treballar correctament i amb seguretat. Des del consistori, s’informa que s’intentarà que hi hagi les mínimes afectacions possibles i es demana disculpes als veïns i veïnes per les molèsties que els treballs puguin ocasionar.

Arxivat a: General
Arbrat
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona