Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > L' Ajuntament presenta el projecte de la pista esportiva polivalent

L' Ajuntament presenta el projecte de la pista esportiva polivalent

19/01/2019

El proper dimecres 23 de gener es farà una sessió pública al Patronat per a explicar els principals aspectes del projecte

La nova pista esportiva polivalent de Sant Antoni de Vilamajor ja és una mica més a prop. L’ Ajuntament té previst presentar el projecte a la ciutadania el proper dimecres dia 23 de gener. L’acte es farà al Patronat a partir de les 20 hores i comptarà amb la presència dels regidors de l’equip de govern i una part de l’equip tècnic del Consell Comarcal que ha elaborat el projecte, entre els quals hi haurà l’arquitecta, un arquitecte tècnic, i un enginyer.

Aquesta nova pista, que estarà ubicada en l'espai destinat a equipaments esportius entre l’escola i la piscina municipal, suposarà una ampliació dels equipaments de Sant Antoni de Vilamajor i podrà acollir moltes de les activitats de caire lúdic i esportiu que s’organitzen al municipi.

Arxivat a: General
Pista Polivalent
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona