Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > S’obre el període d’inscripció per als cursos i tallers del Casal Sociocultural

S’obre el període d’inscripció per als cursos i tallers del Casal Sociocultural

18/01/2019

Durant el segon quadrimestre s’amplia l’oferta formativa amb noves propostes saludables i amb cursos de català, alemany i anglès bàsic

Del 21 de gener al 8 de febrer romandrà obert el termini d’inscripció per als cursos i tallers que ofereix el Casal Sociocultural SAV. El segon quadrimestre s’estructurarà en 17 sessions que començaran el dia 11 de febrer i finalitzaran el 14 de juny. En aquesta ocasió, s’ha ampliat l’oferta formativa amb noves propostes com el programa de condicionament físic En forma; l’activitat Cos dinàmic, que combina tècniques de diferents disciplines per conèixer el propi cos i eliminar tensions i estrès; cursos d’idiomes com el de català, alemany i anglès bàsic de viatge; i un taller sobre treballs manuals amb feltre.

 A totes aquestes novetats s’afegeixen els cursos habituals sobre salut i creixement personal, com el ioga i el zumba; altres sobre expressió i creativitat, com la dansa oriental o els tallers de pintura i dibuix, vidre i patchwork. Les persones interessades en les llengües i la tecnologia poden tenir accés a cursos d’alfabetització, de photoshop o a un taller de fotografia. També hi ha activitats infantils i juvenils com la cuina divertida o les manualitats, entre d’altres.

Es recorda que només es posaran en marxa les activitats amb un mínim de sis persones. Les inscripcions s’hauran de formalitzar de dilluns a divendres de 18 a 21 hores a les Escoles Velles. En el cas dels cursos que es fan a Sant Julià d’Alfou, la inscripció també es pot formalitzar a la rectoria de dilluns a divendres de 9 a 13 hores.

Per a més informació sobre els cursos i tallers podeu consultar el document adjunt.

Arxivat a: General
Taller de vidre
Cursos i tallers del Casal Sociocultural SAV
Cursos i tallers del Casal Sociocultural SAV

Arxius adjunts

  • Díptic informatiu (PDF, 277 kB)
    Cursos i tallers del 2n quadrimestre del Casal Sociocultural SAV
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/03/2019 a les 13:56h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona