Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Tot a punt per a rebre a Ses Majestats d’Orient

Tot a punt per a rebre a Ses Majestats d’Orient

03/01/2019

El dissabte 5 de gener, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran pel camí de Llinars i faran un recorregut pels principals carrers del poble

Sant Antoni de Vilamajor es prepara per a rebre la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient. La previsió és que arribin el dia 5 de gener a partir de les 18.30 hores pel camí de Llinars. La comitiva reial farà un recorregut que sortirà de l’avinguda Alfons I i passarà per l’avinguda Catalunya, els carrers Ebre, Llobregat i Alfou, la plaça Montseny, la plaça de la Vila, el carrer Enric Granados i el carrer Jaume Balmes per tornar a l’avinguda Alfons I i finalitzar a l’avinguda Anselm Clavé. Aquests carrers patiran algunes restriccions de trànsit durant el dia per garantir el correcte desenvolupament de la Cavalcada de Reis. Un cop finalitzada, els infants podran lliurar les seves cartes a Melcior, Gaspar i Baltasar a l’edifici del Patronat.

Des del consistori es convida a tothom a sortir al carrer per a rebre a Ses Majestats i gaudir de la que serà per a tots una nit màgica. Protecció Civil, però, fa algunes recomanacions per evitar riscos innecessaris com no pujar a baranes, reixes, contenidors o altres llocs elevats; no travessar el carrer mentre passa la Cavalcada; i no baixar a la calçada a recollir caramels mentre passin els carruatges. Així mateix, es repartiran braçalets per als infants amb la voluntat que els pares i mares hi posin el nom i un telèfon de contacte per identificar-los ràpidament en cas de pèrdua.

La Cavalcada serà retransmesa en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM).

Arxivat a: General
Cavalcada de Reis 2019
Cavalcada de Reis 2019
Recorregut de la Cavalcada de Reis 2019
Recomanacions de Protecció Civil
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2019 a les 12:19h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona