Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > La Festa Major d’Hivern marcarà l’agenda de la Biblioteca SAV

La Festa Major d’Hivern marcarà l’agenda de la Biblioteca SAV

03/01/2019

Al llarg del gener i amb motiu de la celebració popular, l’equipament municipal organitzarà una lectura dramatitzada, un recital de poesia i guitarra i un contacontes

El 2019 comença a Sant Antoni de Vilamajor amb gust de tradició, diversió i cultura popular. Per aquest motiu, durant el mes de gener, la biblioteca ha previst diverses activitats especialment relacionades amb la Festa Major d’Hivern, que se celebrarà els dies 17, 18, 19 i 20 de gener al municipi.

La primera proposta serà ‘El Nexe del Cor’, una lectura dramatitzada de la novel·la ‘Etheria’ de Coia Valls. La trobada es farà el pròxim dimecres 16 de gener, a les 19 hores, i comptarà amb la presència de l’autora del llibre. La lectura dramatitzada anirà a càrrec de l’actriu Elena Codó i del conductor del Club de lectura SAV José Luís Ibáñez. La segona proposta arribarà el divendres 18 de gener, també a les 19 hores, quan la Biblioteca SAV organitzarà un recital de poesia i guitarra espanyola. ‘De Lorca, de León y de Luna’ estarà marcat per sis poemes i tres poetes, i hi participarà la Gemma Fonts i l’Alfred Guiu.

L’endemà, dissabte 19 de gener, a les 12 hores, Sant Antoni gaudirà de la tercera proposta. L’equipament acollirà un espectacle de contacontes per a famílies amb infants a partir dels 3 anys i que se centrarà en el món dels Diables de Festa Major. Per participar-hi, cal recollir prèviament les invitacions, ja que hi haurà places limitades.

Així mateix, el mes de gener portarà noves sessions de les activitats mensuals de la biblioteca. El divendres 11 de gener, a les 19 hores, el Club de lectura Llegir el Teatre es reunirà per parlar de l’obra ‘Afanys d’amor perduts’ de William Shakespeare. Uns dies després, el dilluns 14 de gener, el grup de musicoteràpia celebrarà la seva trobada mensual al voltant dels efectes beneficiosos de la música a les 18 hores. Una setmana després, el dilluns 21 de gener, a les 21 hores, es gravarà un nou programa radiofònic ‘L’ànima dels llibres’, creat i realitzat per la Biblioteca SAV. El programa s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) i es podrà descarregar al canal d’iVoox.

De la mateixa manera, els dimarts (15, 22 i 29 de gener), de 18 a 19 hores, s’organitzaran noves sessions setmanals del grup d’escacs infantil, per a infants a partir de 8 anys i conduït per Francesc Misser. També els dimarts, de 19 a 20.30 hores, el grup d’escriptura creativa, conduït per Rosa Maria Pascual, es reunirà per endinsar-se en el món de les paraules i les narracions creatives.

Finalment, la Biblioteca SAV oferirà una proposta extra durant aquest mes de gener: l’exposició ‘10 anys d’Indòmit Teatre’, que recorrerà la dècada de vida del col·lectiu teatral. La mostra començarà el dilluns 7 de gener i es podrà visitar fins al divendres 22 de febrer, sempre dins de l’horari habitual de l’equipament municipal.

Arxivat a: General
Biblioteca SAV
Agenda d'activitats Biblioteca gener 2019
Agenda d'activitats Biblioteca gener 2019
Lectura dramatitzada ‘El Nexe del Cor'
Recital de poesia i guitarra ‘De Lorca, de León y de Luna’
Contacontes 'Diables'
Llegir el Teatre
Grup de musicoteràpia
Grup d’escacs
Grup d'escriptura
Exposició ‘10 anys d’Indòmit Teatre’
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona