Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini per demanar les bonificacions per compostatge casolà a la taxa de residus

Obert el termini per demanar les bonificacions per compostatge casolà a la taxa de residus

02/01/2019

Els descomptes per l’ús de la deixalleria municipal s’apliquen de manera automàtica

Des del dimecres 2 i fins al dijous 31 de gener, els vilamajorins i les vilamajorines poden sol·licitar les bonificacions per l’autocompostatge dels residus orgànics a la taxa de residus. Aquest descompte consisteix en un 10 % de bonificació per haver fet compostatge casolà de les deixalles orgàniques durant l’any 2018. No obstant això, caldrà acreditar-ho a les inspeccions previstes durant els primers mesos de l’any.

L’ús de la deixalleria municipal també comporta descomptes a la taxa de residus, tot i que aquests s’apliquen de manera automàtica. La ciutadania pot obtenir un 10 % de bonificació si ha fet com a mínim 6 aportacions durant l’any 2018 a la deixalleria municipal i una d’elles ha portat oli de cuina utilitzat, i un 15 % de descompte si ha fet com a mínim 12 visites l’any a l’equipament municipal i una d’elles també ha portat oli de cuina emprat. Per gaudir d’aquestes bonificacions, és imprescindible haver presentat sempre la targeta de la deixalleria a la persona responsable de la instal·lació.

Les persones interessades a sol·licitar les bonificacions per l’autocompostatge dels residus orgànics poden presentar el formulari adjunt fins al dijous 31 de gener.

Arxivat a: General
Compostatge

Arxius adjunts

  • Més informació (PDF, 189 kB)
    Informació sobre els descomptes i els requisits
  • Instància (PDF, 111 kB)
    Formulari per sol·licitar les bonificacions per compostatge casolà a la taxa de residus
Darrera actualització d’aquest contingut: 21/03/2019 a les 12:29h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona