Obert el termini per demanar les bonificacions per compostatge casolà a la taxa de residus

Dimecres, 2 de gener de 2019 a les 00:00

Els descomptes per l’ús de la deixalleria municipal s’apliquen de manera automàtica

Des del dimecres 2 i fins al dijous 31 de gener, els vilamajorins i les vilamajorines poden sol·licitar les bonificacions per l’autocompostatge dels residus orgànics a la taxa de residus. Aquest descompte consisteix en un 10 % de bonificació per haver fet compostatge casolà de les deixalles orgàniques durant l’any 2018. No obstant això, caldrà acreditar-ho a les inspeccions previstes durant els primers mesos de l’any.

L’ús de la deixalleria municipal també comporta descomptes a la taxa de residus, tot i que aquests s’apliquen de manera automàtica. La ciutadania pot obtenir un 10 % de bonificació si ha fet com a mínim 6 aportacions durant l’any 2018 a la deixalleria municipal i una d’elles ha portat oli de cuina utilitzat, i un 15 % de descompte si ha fet com a mínim 12 visites l’any a l’equipament municipal i una d’elles també ha portat oli de cuina emprat. Per gaudir d’aquestes bonificacions, és imprescindible haver presentat sempre la targeta de la deixalleria a la persona responsable de la instal·lació.

Les persones interessades a sol·licitar les bonificacions per l’autocompostatge dels residus orgànics poden presentar el formulari adjunt fins al dijous 31 de gener.

Darrera actualització: 26.03.2019 | 10:29