Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Els Reis Mags s’avancen a la Biblioteca SAV

Els Reis Mags s’avancen a la Biblioteca SAV

19/12/2018

L’equipament municipal ha incorporat tres nous lots de còmics, audiovisuals i manuals del món laboral al seu fons documental

La Biblioteca SAV tanca l’any amb nous materials per al gaudí de les persones usuàries de l’espai. L’equipament municipal ha adquirit recentment tres nous lots de còmics, audiovisuals i manuals del món laboral. Cada any, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor destina una partida del pressupost municipal a la Biblioteca SAV i enguany aquests diners s’han utilitzat per renovar el fons documental del centre.

El lot de Còmics servirà per potenciar, consolidar i renovar el fons especialitzat. A principis de 2018, es van fer unes sessions de treball amb l’alumnat de l’Institut, en les quals el jovent va poder fer recomanacions sobre la classificació i l’adquisició de còmics. Pel que fa al lot d’Audiovisuals, l’objectiu és complementar el material existent amb noves pel·lícules i sèries i potenciar el cinema infantil i familiar. Per últim, el lot de manuals del Món Laboral permetrà millorar el nou Centre d’Interès creat. Amb la col·laboració del Servei Local d’Ocupació, s’han adquirit tests psicotècnics i temari d’oposicions com les d’Ensenyament o Sanitat.

El fons de la biblioteca es renova constantment gràcies a les aportacions de l’Ajuntament, però també de la Diputació de Barcelona, a través de la Gerència de Serveis de Biblioteques, i la Generalitat de Catalunya. Des de la Gerència de Serveis de Biblioteques, s’ofereix periòdicament a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals una selecció de llibres i audiovisuals per configurar i renovar les col·leccions. A banda de les seleccions, també es proporciona un pressupost anual a cada biblioteca per comprar directament llibres.

Pel que fa a la Generalitat, es designa una partida pressupostària anual per a cada biblioteca a través del Sistema d’Adquisició Bibliotecària, un programa d’ajuts al foment de la lectura en català i occità. Finalment, com enguany la Biblioteca SAV ha fet cinc anys, ha rebut un patrocini de 500 euros per comprar llibres a la Setmana del Llibre en Català per part del Banc Sabadell.

Arxivat a: General
Biblioteca SAV
Biblioteca SAV
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2019 a les 12:19h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona