Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Els equipaments municipals modificaran els seus horaris durant les festes

Els equipaments municipals modificaran els seus horaris durant les festes

19/12/2018

Amb l’arribada del Nadal, l’Ajuntament, la Biblioteca SAV, l’ORGT i la Deixalleria variaran els seus horaris d’obertura

Amb motiu de les festes nadalenques, alguns equipaments municipals variaran els seus horaris d’obertura. A més dels dies festius oficials, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor tancarà els dies 24 i 31 de desembre. Per la seva banda, l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de Sant Julià d’Alfou, que obre regularment els dissabtes, no veurà alterats els seus horaris durant el Nadal.

De la mateixa manera, la Biblioteca SAV romandrà tancada els dies 24, 25, 26 i 31 de desembre i els dies 1, 5 i 6 de gener. L’Organisme de Gestió Tributària de Llinars del Vallès tancarà des del dilluns 24 de desembre fins al divendres 4 de gener, ambdós dies inclosos. Per últim, la Deixalleria tancarà els dies 25 i 26 de desembre i els dies 1 i 6 de gener, la resta de dies farà el seu horari habitual. 

Arxivat a: General
Ajuntament
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2019 a les 12:19h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona