Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Sant Antoni de Vilamajor s’omplirà d’activitats pel Nadal

Sant Antoni de Vilamajor s’omplirà d’activitats pel Nadal

18/12/2018

Les propostes començaran el pròxim dissabte 22 de desembre amb una doble trobada del Planetari Familiar a la Biblioteca SAV

Les festes nadalenques arriben amb força a Sant Antoni de Vilamajor. El pròxim dissabte 22 de desembre començaran les activitats amb una doble sessió del Planetari Familiar a la Biblioteca SAV. A les 11 hores, s’organitzarà una trobada de contes en 360 graus per a nens i nenes de 3 a 7 anys i a les 12 hores, s’impulsarà la sessió ‘El cel de Nadal’, on poden participar famílies amb infants a partir de 6 anys. Així mateix, a les 18 hores, es farà un Caga tió a Les Pungoles, amb xocolatada i regalets per a tothom.

També, el dissabte 22 i el diumenge 23 de desembre, a les 18 hores, hi haurà una doble proposta de teatre musical familiar a La Sala, a càrrec de la companyia Indòmit Teatre. ‘Nadal a Brigadoon’ serà l’obra teatral que es representarà al municipi per celebrar l’arribada de les festes. L’endemà, el dilluns 24 de desembre, a les 17.30 hores, es farà un Caga tió al Patronat.

Les activitats seguiran el dimecres 26 de desembre amb el XXIè Concurs de Pessebres, que començarà a les 9 hores al carrer França número 12 coordinat pels Pessebristes de Vilamajor. Els dies 28, 29 i 30 de desembre, el pavelló municipal Joan Sapé acollirà tallers, inflables, circ, ludoteca i moltes activitats més amb la nova edició del Parc Solidari de Nadal. Així mateix, el dissabte 29 de desembre, a les 19.30 hores, s’organitzarà al Patronat el concert ‘Glòria’ de Vivaldi, a càrrec de la Coral Lo Rossinyol. També, a les 21 hores, els Pessebristes de Vilamajor impulsaran la Nit del Pessebre al carrer França número 12. 

El diumenge 30 de desembre, a les 19 hores, se celebrarà la Vetlla Nadalenca a La Sala, on es farà el lliurament de premis del XXIè Concurs de Pessebres. Com és tradició, el dilluns 31 de desembre s’acomiadarà l’any amb les Campanades davant de les Escoles Velles i la popular festa al Patronat. Per últim, els Reis Mags d’Orient visitaran Sant Antoni de Vilamajor carregats de regals i sorpreses el dissabte 5 de gener. La Cavalcada de Reis es preveu que comenci a les 18.30 hores a l’Avinguda Alfons I i finalitzi al carrer Anselm Clavé.

Arxivat a: General
Nadal
Nadal a Sant Antoni de Vilamajor
Cartell ‘Nadal a Brigadoon’
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2019 a les 12:19h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona