Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > El trimestre de la ciència i la natura s’acomiada de la biblioteca municipal

El trimestre de la ciència i la natura s’acomiada de la biblioteca municipal

30/11/2018

Durant el mes de desembre, els infants podran gaudir d’una nova sessió de Planetari Familiar amb un taller de contes en 360 graus i l’activitat ‘El cel de Nadal’

El mes de desembre arriba i amb ell, la biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor conclourà el projecte ‘El trimestre de la ciència i la natura’, que es va engegar durant el mes d’octubre. La primera proposta de desembre serà el divertit laboratori de lectura ‘El Llop ha tornat!’. El dissabte 1 de desembre, a les 11 hores, les famílies amb infants de 4 a 9 anys passaran una gran estona. Per participar-hi, cal inscripció prèvia.

El cicle continuarà el dissabte 22 de desembre amb una nova trobada del Planetari Familiar. A les 11 hores, s’organitzarà una sessió de contes en 360 graus per a nens i nenes de 3 a 7 anys i a les 12 hores,  s’impulsarà el planetari digital ‘El cel de Nadal’, on poden participar famílies amb infants a partir de 6 anys. Ambdues activitats requereixen inscripció prèvia. Per últim i fins al divendres 21 de desembre, la Biblioteca SAV acull l’exposició ‘Un Univers de Collage’ de l’artista Balís Catmí. La mostra tracta temes com el canvi climàtic, el paper de la dona a la ciència o el sistema solar, i es pot visitar en horari d’obertura de la biblioteca.

De la mateixa manera, al llarg de desembre, l’equipament municipal coordinarà noves trobades de les seves propostes habituals. El dilluns 3 de desembre, a les 18 hores, el grup de musicoteràpia, conduït per Rodrigo Díaz i Jordi Piccorelli, es reunirà per celebrar la seva trobada mensual i parlar dels efectes beneficiosos de la música. Uns dies després, el dimecres 12 de desembre, a les 19 hores, el Club de lectura SAV aprofundirà en la novel·la ‘Novembre’ de Núria Valentí. Les propostes continuaran l’endemà, dijous 13 de desembre, a les 19 hores, amb la conferència ‘Connecta’t al sol’ sobre els beneficis de l’energia solar, els equips que conformen una instal·lació solar i les maneres d’estalviar a la factura elèctrica. Tots aquests temes els tractaran l’Arnau Planas d’Efecte Fotovoltaic i el Xavier Viola d’Efcore.

Un dia després, el divendres 14 de desembre, a les 19 hores, s’organitzarà la presentació del llibre ‘Mossèn Prakash. El sentit d’una vida’, a càrrec del mateix Mossèn Prakash i l’autora Eva Carrió. Finalment, el dilluns 17 de desembre, a les 21 hores, es gravarà un nou programa radiofònic ‘L’ànima dels llibres’, creat i realitzat per la biblioteca. El programa s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) i també es podrà descarregar al canal d’iVoox de la Biblioteca SAV.

A més, com sempre, els dimarts (4, 11 i 18 de desembre), de 18 a 19 hores, s’impartiran noves classes del grup d’escacs infantil, per a nens i nenes a partir de 8 anys. També els dimarts (4, 11 i 18 de desembre), de 19 a 20.30 hores, el grup d’escriptura creativa, conduït per Rosa Maria Pascual, es reunirà per endinsar-se en el món de les paraules i les narracions creatives.

Arxivat a: General
Trimestre de la ciència i la natura
Agenda d'activitats Biblioteca desembre 2018
Trimestre de la ciència i la natura
Laboratori de lectura ‘El Llop ha tornat!’
Exposició ‘Un Univers de Collage’
Grup de musicoteràpia
Club de lectura SAV
Conferència ‘Connecta’t al sol’
Presentació del llibre ‘Mossèn Prakash. El sentit d’una vida’
Grup d’escacs
Grup d'escriptura
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona