Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Coordinació entre els professionals de joventut del Vallès Oriental

Coordinació entre els professionals de joventut del Vallès Oriental

28/11/2018

Una trentena de tècnics es van trobar el passat divendres a Parets del Vallès per parlar de l’associacionisme juvenil

Sant Antoni de Vilamajor va estar present en el plenari tècnic de professionals de joventut del Vallès Oriental que es va celebrar el passat divendres dia 23 de novembre a Cal Jardiner, l’Espai Jove de Parets del Vallès. Es tracta de trobades periòdiques de treball en xarxa que ofereixen la possibilitat de compartir i intercanviar informacions, criteris i maneres de fer entre els professionals d’aquest àmbit.

La primera part de la trobada es va dedicar a l’associacionisme juvenil i va servir per a millorar les competències dels tècnics i tècniques de joventut municipals en aquesta matèria. En coordinació amb l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona i el Consell Nacional de Joventut, es va dur a terme una sessió participada que va servir per fomentar el treball dels municipis a l’hora de potenciar una joventut compromesa i amb major capacitat per incidir en el seu futur.

Bona part de la reunió també es va centrar a fer un seguiment dels serveis d’abast comarcal de l’Oficina Jove del Vallès Oriental, especialment el Servei de Treball, i es van recollir propostes de millora que es tindran en compte a l’hora d’establir les futures línies d’actuació en l’àmbit de joventut.

Arxivat a: General
Trobada comarcal de tècnics municipals de joventut
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona