Sant Antoni celebra la Setmana Europea de la Prevenció dels Residus

Dimarts, 13 de novembre de 2018 a les 00:00
Aquest dissabte, 17 de novembre, es farà una visita guiada a la deixalleria i un taller per aprendre a reparar petits electrodomèstics

En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitzarà propostes diverses per sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de canviar els nostres hàbits i aconseguir reduir els residus que generem. El proper dissabte 17 de novembre, es farà una visita guiada a la deixalleria, amb la intenció d’ensenyar el funcionament de l’equipament i donar eines als participants per reduir el volum de residus. Els participants sortiran a les 10 hores del Casal Sociocultural i hi aniran a peu.

A la tarda, i per tercer any consecutiu, s’oferirà un taller de reparació de petits electrodomèstics en el qual els assistents podran aprendre les nocions bàsiques per reparar a casa qualsevol aparell espatllat. La iniciativa pretén fomentar un consum responsable i sostenible així com conscienciar la ciutadania de la necessitat d’allargar la vida útil dels objectes i evitar així que es converteixin en nous residus. El taller està subvencionat per la Diputació de Barcelona – Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

El divendres dia 23 de novembre, el Casal d’Avis acollirà un taller d’elaboració de sabó amb productes reciclats que començarà a partir de les 18 hores.

A més, durant tota la setmana vinent s’oferirà a la deixalleria el servei de Deixallibres, una iniciativa del Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental que consisteix a deixar i agafar llibres en aquest equipament de manera gratuïta.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges

Setmana Europea de la Prevenció de Residus