Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Es convoca el IV Concurs de relats Ricard Pujolràs

Es convoca el IV Concurs de relats Ricard Pujolràs

13/11/2018

Les persones participants tenen fins al 31 de desembre per a presentar un text relacionat, en aquesta ocasió, amb les llegendes urbanes

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor i l’Associació Art i Cultura convoquen la quarta edició del Concurs de relats Ricard Pujolràs. En aquesta edició, el text que es presenti ha d’estar relacionat amb les llegendes urbanes. Pel que fa als requisits, cal que el relat tingui una extensió màxima de 4.000 caràcters (espais inclosos), amb tipografia Arial 12 i un interlineat d’1,5 línies. Hi ha temps per presentar les obres fins al proper dilluns 31 de desembre.

Dels relats que participin en el concurs, el jurat escollirà sis finalistes que veuran el seu text representat en forma de lectura dramatitzada per Indòmit Teatre, la companyia de teatre de l’Associació Art i Cultura. La representació tindrà lloc al mes d’abril de 2019, durant la setmana cultural de Sant Antoni de Vilamajor. L’obra guanyadora, a més, s’emportarà un premi amb una dotació econòmica de 300 euros.

Arxivat a: General
IV Concurs de relats Ricard Pujolràs

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:57h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona