Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa la campanya de vacunació contra la grip

En marxa la campanya de vacunació contra la grip

24/10/2018

Els col·lectius de risc, com la gent gran i els malalts crònics, poden rebre la vacuna de forma gratuïta al seu centre d’atenció primària

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa una nova campanya de vacunació contra la grip. La intenció és protegir les persones especialment vulnerables i evitar les complicacions que comporta aquesta malaltia en els col·lectius de risc com poden ser persones amb problemes de salut crònics (com pulmonars, cardiovascular o diabetis), la gent gran major de 60 anys, les dones embarassades i els professionals sanitaris. Aquestes persones poden rebre la vacuna de forma gratuïta al seu centre d’atenció primària.

Es recorda a la ciutadania que no n’hi ha prou amb vacunar-se de la grip una sola vegada. Cal fer-ho cada any atès que els virus gripals varien i la vacuna s’adapta cada temporada per mantenir la seva efectivitat.

La durada prevista de la campanya és de dos mesos. Aquesta malaltia afecta habitualment entre el 5 i el 20 % de la població.

Arxivat a: General
Vacunació contra la grip
Cartell Campanya Grip 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 25/03/2019 a les 12:19h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona