Nou reconeixement del projecte Viles Florides

Dimarts, 9 d'octubre de 2018 a les 00:00
Sant Antoni de Vilamajor revalida les tres Flors d’Honor pel seu compromís en la millora de l’espai verd urbà

El divendres 5 d’octubre, es va celebrar a Vila-seca la gala Flors d’Honor 2018, un acte que vol reconèixer el compromís dels municipis que participen en el projecte Viles Florides amb el foment de les zones verdes urbanes i l’enjardinament dels carrers.

L’alcaldessa, Maria Lluïsa Berdala, i el regidor de Medi Ambient, Salvador Bagunyà, van recollir el diploma que distingeix al municipi de Sant Antoni de Vilamajor per la seva tasca en la millora de l’espai verd urbà i revalida les tres Flors d’Honor.

Més enllà de la tasca que es realitza des del mateix consistori, l’Ajuntament convida a la ciutadania a guarnir els balcons i les façanes amb flors i plantes.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges

Viles Florides Viles Florides Viles Florides