Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > L’octubre desprendrà ciència i natura a la biblioteca

L’octubre desprendrà ciència i natura a la biblioteca

01/10/2018

Durant els pròxims tres mesos, l’equipament municipal impulsarà un nou projecte que tractarà temes com el sistema solar, el canvi climàtic o el medi ambient

La biblioteca de Sant Antoni de Vilamajor comença durant el mes d’octubre un nou projecte: ‘El trimestre de la ciència i la natura’, que s’allargarà fins a finals de desembre. La primera activitat de la nova iniciativa serà la sessió de contacontes ‘Contes espacials’. L’Elena Codó conduirà la trobada dirigida a famílies amb infants a partir dels 4 anys el pròxim divendres 5 d’octubre, a les 18 hores. Un dia després, el dissabte 6 d’octubre, a les 11 hores, l’equipament municipal organitzarà un taller pràctic per aprendre a fer conserves ràpides. Sota el títol ‘Fem rebost per a l’hivern’, la Marissa Pelàez, membre de ‘Cor del Montseny, artesania de cuina’, ajudarà a les persones participants a gaudir de la cuina. Per participar-hi, cal inscripció prèvia.

‘El trimestre de la ciència i la natura’ continuarà el dissabte 27 d’octubre amb un planetari digital familiar. A les 11 hores, es projectarà ‘Misteris del sistema solar’, recomanada a partir de 5 anys, i a les 12 hores, ‘Orígens de la Vida’, per a infants a partir de 10 anys. Per participar-hi, també cal inscriure’s prèviament. De la mateixa manera, la Biblioteca SAV acollirà al llarg dels pròxims tres mesos l’exposició ‘Un Univers de Collage’ de l’artista Balís Catmí. La mostra tractarà temes com el canvi climàtic, el paper de la dona a la ciència o el sistema solar.

Així mateix, l’equipament municipal segueix amb les seves activitats habituals. El dilluns 8 d’octubre, a les 18 hores, el grup de musicoteràpia es reunirà per celebrar la seva trobada mensual i parlar dels efectes beneficiosos de la música. A l’octubre, el tema serà ‘El ritme i el cos’ i de nou estarà conduïda per Rodrigo Díaz i Jordi Piccorelli. El dimecres 10 d’octubre, a les 19 hores, el Club de lectura SAV aprofundirà en la novel·la ‘La nit de les criatures’ de Toni Morrison i el dilluns 15 d’octubre, a les 21 hores, es gravarà un nou programa radiofònic ‘L’ànima dels llibres’, que s’emetrà en directe per Ràdio Vilamajor (98.0 FM) i també es podrà descarregar al canal d’iVoox. Aquest mes d’octubre, el programa comptarà amb la participació de Vicenç Relats i Ramon Vilageliu que parlaran sobre la revista ‘Vallesos’.

El divendres 19 d’octubre, a les 18 hores, hi haurà una nova sessió de ‘Contes petitets’ a càrrec de la Marta Arnaus i el divendres 26 d’octubre, a les 19 hores, s’organitzarà una nova trobada del Club de lectura Llegir el Teatre amb l’obra ‘Els jocs florals de Canprosa’, que coincideix amb l’obra que s’anirà a veure al Teatre Nacional de Catalunya el dissabte 10 de novembre.

També, els dimarts, de 18 a 19.30 hores, el Francesc Misser conduirà el grup d’escacs infantil, per a nens i nenes a partir de 8 anys. Els dijous, de 18.30 a 20 hores, serà el torn dels adults i joves, que podran gaudir d’un espai on compartir coneixements. Per últim, el grup d’escriptura creativa es reunirà els dimarts, de 19 a 20.30 hores.

Arxivat a: General
Trimestre de la ciència i la natura
Agenda d'activitats Biblioteca octubre 2018
Trimestre de la ciència i la natura
Contacontes
Exposició ‘Un Univers de Collage’
Grup de musicoteràpia
Club de lectura SAV
Contes petitets
Llegir el teatre
Grup d’escacs
Grup d'escriptura
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:57h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona