Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor rep les actes digitalitzades dels plens municipals

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor rep les actes digitalitzades dels plens municipals

28/09/2018

Els treballs han estat realitzats per la Diputació de Barcelona i inclouen els documents que daten de 1853 a 2015

La Diputació de Barcelona ha lliurat a l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor el resultat de la digitalització de les actes dels plens municipals que daten de 1853 a 2015. Aquests treballs volen garantir la conservació, l’accessibilitat i la difusió de les actes, atès que es consideren una documentació essencial per als ajuntaments. La seva digitalització garanteix la gestió interna i facilita la consulta i la recerca històrica.

Aquesta acció s’emmarca dins el programa de digitalització que porta a terme la Xarxa d’Arxius Municipals de l’Oficina de Patrimoni Cultural de la Diputació de Barcelona. És aquesta oficina la que assumeix el cost de la digitalització dels municipis que formen part del programa de manteniment, com és el cas de Sant Antoni de Vilamajor.

Pròximament les actes dels plens seran incorporades al portal Arxius Municipals Digitals (www.diba.cat/amd), desenvolupat des de l’Oficina de Patrimoni Cultural i que permet la consulta de manera conjunta de les actes de diferents municipis. Tot i això, en compliment amb què marca la legislació vigent, es restringeix l’accés públic en línia de les actes del ple municipal fins 50 anys després de la seva producció.

Arxivat a: General
Digitalització actes plens
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona