Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Encara queden entrades per assistir a la sortida cultural al Teatre Nacional de Catalunya

Encara queden entrades per assistir a la sortida cultural al Teatre Nacional de Catalunya

14/09/2018

El dissabte 10 de novembre, el club de lectura Llegir el Teatre organitza una sortida per gaudir del musical ‘Els Jocs Florals de Canprosa’ al TNC

El club de lectura de textos teatrals ‘Llegir el Teatre’ de la Biblioteca Municipal SAV, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, de la Diputació de Barcelona i del Teatre Nacional de Catalunya, organitza una sortida cultural el dissabte 10 de novembre per assistir a la representació del musical ‘Els Jocs Florals de Canprosa’. L’organització preveu sortir des de Can Sauleda cap al Teatre Nacional de Catalunya, a Barcelona, a les 18 hores.

El termini per aconseguir les entrades finalitzarà el dimarts 9 d’octubre. El preu de cada tiquet és de 28 euros i inclou l’accés al teatre i l’autocar per anar fins al TNC. L’horari per adquirir les entrades al Casal Sociocultural Escoles Velles és de dilluns a divendres, de 18 a 21 hores.

Així mateix, el pròxim divendres 26 d’octubre, a les 19 hores, tothom qui vulgui pot participar en la trobada oberta que impulsa el club de lectura ‘Llegir el Teatre’ al voltant de l’obra. Durant la sessió a la biblioteca, es comentarà el text de Santiago Rusiñol i es descobriran tots els detalls de l’obra teatral, que gira al voltant d’un triangle amorós i de la proliferació dels certàmens de poesia al servei de la política.

Arxivat a: General
‘Els Jocs Florals de Canprosa’
Cartell ‘Els Jocs Florals de Canprosa’
Cartell 'Llegir el Teatre'
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona