Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Un total de 379 alumnes inicien el curs escolar

Un total de 379 alumnes inicien el curs escolar

13/09/2018

L’escola Joan Casas ha estat objecte de diverses millores durant l’estiu per garantir la qualitat de l’ensenyament que s’ofereix al centre educatiu

Aquest dimecres dia 12 de setembre han començat el curs escolar a Sant Antoni de Vilamajor un total de 379 alumnes de segon cicle d’educació infantil i primària. La jornada s’ha iniciat amb total normalitat i amb sentiments diversos, com l’alegria de retrobar-se amb els companys o la por dels més petits que iniciaven una nova etapa. 

Durant l’estiu s’han dut a terme diverses millores a l’escola Joan Casas que han permès començar el curs amb tota tranquil·litat i amb la garantia d’oferir unes instal·lacions de qualitat. S’ha pintat la primera planta, el menjador i alguns elements exteriors de l’escola, arranjant i unificant el color de les parets, s’ha pavimentat una part de l’entrada al centre on també s’ha millorat la recollida de les aigües pluvials, s’ha aplanat el sòl del pati, col·locant-hi terra on feia falta, i s’ha reparat el mur perimetral. Així mateix, s’han instal·lat nous elements de joc al pati i unes taules de pícnic. D’altra banda, de forma conjunta amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, s’ha reparat el sistema de calefacció per garantir-ne el seu bon funcionament. 

Aviat també està previst substituir els llums actuals fluorescents del menjador per uns altres de tecnologia led.

 

Arxivat a: General
Escola Joan Casas
Escola Joan Casas
Escola Joan Casas
Escola Joan Casas
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona