Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Reunió dels ajuntaments de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor amb Fecsa-Endesa

Reunió dels ajuntaments de Sant Pere i Sant Antoni de Vilamajor amb Fecsa-Endesa

12/09/2018

Avui els dos consistoris s'han reunit amb els responsables de la companyia per posar fi a les continuades avaries a la urbanització Les Pungoles

Aquest matí, a les 11.00 hores, els ajuntaments de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor han mantingut una reunió amb els responsables de zona de Fecsa-Endesa, per demanar explicacions sobre les darreres avaries a la urbanització de Les Pungoles.

L'empresa ha manifestat que, després de realitzar un estudi de la zona i portar un laboratori mòbil, ha detectat el motiu principal d'aquestes avaries, que és el deteriorament d’un tros del cablejat soterrat que uneix els dos transformadors.

Fecsa-Endesa ja hi està treballant per poder donar solució al més ràpidament possible. L'actuació, que comportarà uns quinze dies de feina un cop puguin començar les obres, consistirà a obrir una rasa a les voreres per canviar uns 340 metres d’aquest cablejat.

L'afectació principal serà als carrers del terme de Sant Pere de Vilamajor.

Paral·lelament, els dos ajuntaments requeriran a l'empresa d’aigües per tal que posi un generador d’emergència a la seva instal·lació, d’aquesta manera encara que el subministrament elèctric falli el d’aigua no es veurà afectat.

Disculpeu les molèsties.

Arxivat a: General
Reunió Endesa
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona