Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > S’inaugura el primer Itinerari de Benestar i Silenci a Sant Antoni de Vilamajor

S’inaugura el primer Itinerari de Benestar i Silenci a Sant Antoni de Vilamajor

10/09/2018

El diumenge 16 de setembre, el municipi presenta el primer camí senyalitzat per recórrer en silenci i de manera autònoma de tot Catalunya

El pròxim diumenge 16 de setembre, en el marc de la 3a edició de la Fira Visana, es presentarà el primer Itinerari de Benestar i Silenci autoguiat de tot Catalunya. La iniciativa consisteix a passejar per camins senyalitzats enmig de la natura en els quals hi ha diferents rètols amb propostes enfocades a impulsar senzilles pràctiques saludables i de mimetisme amb l’entorn, com meditació, atenció plena, ioga, respiració conscient, introspecció o reflexió.

Amb la finalitat d’arribar a un estat de relaxació i comunió amb un mateix i amb la natura, l’itinerari està senyalitzat amb indicadors per tal que es pugui fer de manera autònoma. La distància de la ruta, que comença i acaba al mateix punt, és de 1.150 metres. Es considera un itinerari de baixa intensitat i es calcula que la durada aproximada del recorregut realitzant totes les propostes és d’una hora i mitja.

Arxivat a: General
Itinerari de Benestar i Silenci
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona