Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Sant Antoni de Vilamajor commemora la Diada de l’Onze de Setembre

Sant Antoni de Vilamajor commemora la Diada de l’Onze de Setembre

06/09/2018

La marxa de torxes donarà el tret de sortida als actes de celebració que inclouran una ofrena floral i la participació en la manifestació de Barcelona

La delegació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya i els Ajuntaments de Sant Antoni de Vilamajor i Sant Pere de Vilamajor organitzen, un any més, els actes de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya. Aquests començaran dilluns dia 10 de setembre amb una marxa de torxes que sortirà a dos quarts de nou del vespre de la plaça de l’1 d’Octubre de 2017 de Sant Antoni de Vilamajor. Prèviament es farà la lectura del manifest i s’interpretarà el cant d’Els Segadors. La finalització de la marxa està prevista per a dos quarts de nou del vespre als Camps de la Rectoria de Sant Pere de Vilamajor, on s’oferirà un concert amb el grup “Noustàlgics” i ratafia per a tothom. Posteriorment està previst un sopar popular que inclourà un servei d’entrepans freds i calents i begudes a càrrec de l’ANC Vilamajor. Els tiquets per al sopar, així com les torxes per participar en la marxa, es posaran a la venda a la plaça 1 d’Octubre de 2017 de Sant Antoni de Vilamajor a partir de dos quarts de vuit de la tarda.

Dimarts, a les 12 del migdia, se celebraran els actes més institucionals. Es farà una ofrena floral a la plaça de l’Onze de Setembre, on també hi haurà els parlaments i la lectura de poemes amb acompanyament musical. El Concert de la Diada anirà a càrrec de la Coral Lo Rossinyol.

A dos quarts de tres de la tarda sortiran del parc de Can Sauleda els autocars que portaran als vilamajorins i vilamajorines a la manifestació prevista per al mateix dia a la Diagonal de Barcelona. Per poder utilitzar aquest servei cal adquirir els tiquets prèviament que es posen a disposició de la ciutadania a un preu simbòlic a Can Noguera, a la llibreria Mayol, a l’estanc i al mercat de Sant Antoni. 

Arxivat a: General
Diada 11 de Setembre de 2018
Cartell Diada Nacional de Catalunya 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona