Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > La biblioteca comença setembre amb noves propostes

La biblioteca comença setembre amb noves propostes

06/09/2018

Ja estan obertes les inscripcions per a les activitats periòdiques com el Club de lectura SAV, el Club de lectura Llegir el Teatre, el Grup d’Escacs i el d’Escriptura Creativa

La Biblioteca SAV enceta el mes de setembre amb l’obertura de les inscripcions per a les activitats periòdiques que es fan al llarg de tot el curs. Totes les activitats són gratuïtes i es preveu que comencin durant el mes d’octubre. Entre les propostes, hi haurà el Club de lectura SAV, on enguany es faran dues trobades amb dos dels autors de les lectures proposades: al gener, amb la Coia Valls (autora de ‘Etheria’) i al final del curs, amb un escriptor comarcal. També començarà a l’octubre el Club de lectura Llegir el Teatre, que el divendres 28 de setembre, a les 19 hores, presentarà la nova temporada i lliurarà la primera obra a analitzar. La peça escollida és ‘Els jocs florals de Canprosa’, que coincideix amb l’obra que s’anirà a veure al Teatre Nacional de Catalunya el pròxim dissabte 10 de novembre.

De la mateixa manera, a l’octubre tornarà a la càrrega el Grup d’Escacs. Els dimarts serà el torn del grup infantil, conduït per Francesc Misser. Els dijous seran un punt de trobada pel grup d’adults i joves, tot i que no serà una activitat dirigida, sinó una oportunitat de jugar i compartir coneixements. Per últim, el Grup d’Escriptura Creativa, conduït per Rosa Maria Pascual, es reunirà els dimarts, de 19 a 20.30 hores.

A més, durant aquest mes de setembre, la Biblioteca SAV participarà en la 3a Fira Visana, acollint dues activitats. El dijous 13 de setembre, a les 18 hores, la biblioteca organitzarà el taller infantil ‘Fàbrica d’instruments musicals’ per fomentar la creativitat constructiva, plàstica, sonora i musical. Aquesta és una activitat recomanada per a infants de 4 a 11 anys. El segon taller serà ‘Saps com alimentes la teva pell?’. El divendres 14 de setembre, a les 19 hores, l’equipament municipal impulsarà una trobada per aprendre a llegir correctament les etiquetes dels productes que utilitzem habitualment per la cura de la nostra pell.

Arxivat a: General
Biblioteca SAV
Agenda d'activitats Biblioteca setembre 2018
Inscripcions activitats periòdiques curs 2018-2019
Taller ‘Saps com alimentes la teva pell?’
Presentació de la nova temporada del Club de lectura Llegir el Teatre
Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona