Nous èxits dels esportistes vilamajorins

Dimecres, 8 d'agost de 2018 a les 00:00
En Gerard Ayats, el Pau Lara i la Jorgina i el Martí Yélamos han aconseguit grans victòries en escacs, handbol platja i trial respectivament

Aquesta setmana hem conegut nous èxits d’esportistes de Sant Antoni de Vilamajor. El Gerard Ayats s’ha proclamat campió d’Espanya d’escacs en la categoria sub 18. L'any 2016 va ser subcampió de la categoria sub 16, empatat amb el primer classificat, i el 2017 sí que va aconseguir la victòria en aquesta mateixa categoria. Del 19 al 30 d'agost està previst que vagi a Letònia amb la Federació Espanyola d’Escacs per participar en el campionat d’Europa. 

D’altra banda, el Pau Lara ha aconseguit la medalla d’or en el campionat d’Espanya d’handbol platja disputat a Laredo. L'esportista vilamajorí juga amb el club Harresi Kaigan en la categoria cadet. 

Pel que fa al món del trial, els vilamajorins Martí i Jorgina Yélamos han obtingut uns grans resultats en els Jocs Mundials de la Juventut de trial, celebrats el passat cap de setmana a la localitat italiana de Lazzate i que reuneix els millors riders del món menors de 16 anys. El Martí va participar en la competició per nacions aconseguint la medalla d’or per a Espanya. Individualment, tots dos van arribar a la final. La Jorgina va aconseguir una cinquena posició mentre que el Martí, amb un resultat molt ajustat, va rebre el títol de campió del món. 

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges