Logotip
hiverncasiprimavera
Portada > Actualitat > Notícies > Publicades les bases del Concurs d’idees per a la remodelació de la Plaça de la Vila

Publicades les bases del Concurs d’idees per a la remodelació de la Plaça de la Vila

25/07/2018

Les persones participants han de presentar un projecte de reordenació coherent amb l’entorn urbanístic, amb optimització de costos i qualitat funcional

AVÍS IMPORTANT: les Bases Reguladores originals han estat MODIFICADES segons acord de la Junta de Govern Local del dia 26 de juliol de 2018.

L’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor impulsa un nou concurs públic per a presentar idees sobre la futura remodelació de la Plaça de la Vila del municipi. En ell, poden participar les persones arquitectes o arquitectes tècnics i/o aparelladors, estiguin o no col·legiats. La previsió pressupostària de despesa per executar aquesta reordenació és de 65.000 euros (IVA exclòs) i el termini de presentació de propostes finalitzarà el proper dimecres 10 d'octubre de 2018.

Cada participant podrà presentar un únic projecte al concurs. Junt amb la instància degudament complimentada, s’hauran d’adjuntar dos sobres tancats: un sobre A amb documentació administrativa i un sobre B amb la proposta arquitectònica desenvolupada. Tot el material es podrà entregar presencialment al Registre General de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor en horari d’atenció al públic o mitjançant correu administratiu certificat. Si s’opta per la segona opció, s’haurà de comunicar el mateix dia de la tramesa mitjançant un correu electrònic a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) adjuntant la còpia del justificant de Correus.

La valoració de les idees presentades girarà al voltant de l’adequació del projecte a les necessitats presents i futures, la coherència entre la seva qualitat i la funcionalitat de la idea, la innovació arquitectònica, la integració urbanística en l’entorn i l’optimització de costos. El treball guanyador serà premiat amb 3.000 euros.

Les bases reguladores i els annexos relacionats amb el concurs es troben als documents adjunts. No obstant això, per a més informació o per a resoldre possibles dubtes, s’ha habilitat el correu de contacte (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: General
Plaça de la Vila

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 18/04/2019 a les 13:13h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona