Sortida cultural al Teatre Nacional de Catalunya

Dimecres, 4 de juliol de 2018 a les 00:00
Ja ha començat la venda d’entrades al Casal Sociocultural Escoles Velles per assistir al novembre a la representació del musical ‘Els Jocs Florals de Canprosa’

El club de lectura de textos teatrals ‘Llegir el Teatre’ de la Biblioteca Municipal SAV, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor, de la Diputació de Barcelona i del Teatre Nacional de Catalunya, organitza una sortida cultural el dissabte 10 de novembre per assistir a la representació del musical ‘Els Jocs Florals de Canprosa’. Des del dimarts 3 de juliol i fins al dimarts 9 d’octubre, es poden aconseguir les entrades al Casal Sociocultural Escoles Velles. El preu de cada tiquet és de 28 euros, que inclou l’accés al teatre i l’autocar per anar fins al TNC a Barcelona.

L’horari d’obertura del Casal Sociocultural Escoles Velles variarà al llarg d’aquests mesos. Des del dimarts 3 de juliol i fins al divendres 13 de juliol, la venda d’entrades serà als matins, de 10 a 13 hores. Durant la Festa Major, la venda d’entrades es farà quan l’espai estigui obert. Finalment, des del dilluns 3 de setembre i fins al dimarts 9 d’octubre, l’horari per adquirir les entrades serà a les tardes, de 18 a 21 hores.

A més, el divendres 26 d’octubre, a les 19 hores, tothom qui vulgui podrà participar en la trobada que impulsa el club de lectura ‘Llegir el Teatre’ al voltant de l’obra. Durant la sessió a la Biblioteca Municipal SAV, es comentarà el text de Santiago Rusiñol i es descobriran tots els detalls de l’obra teatral, que gira al voltant d’un triangle amorós i de la proliferació dels certàmens de poesia al servei de la política. Abans de participar en el club de lectura, qui vulgui pot demanar en préstec el llibre a la Biblioteca i llegir-se’l, tot i que no és una condició indispensable per assistir a la trobada.  

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16

Imatges