Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > En marxa els horaris d’estiu a la Biblioteca SAV

En marxa els horaris d’estiu a la Biblioteca SAV

02/07/2018

La plataforma eBiblio és un espai en línia de préstec de llibres electrònics, ideals per viatjar lleugers d’equipatge

Amb l’arribada de l’estiu, la Biblioteca Municipal SAV modifica els seus horaris d’obertura. Des de l’1 de juliol i fins al 15 de setembre, ambdós dies inclosos, el nou horari de l’espai serà de dilluns a divendres a la tarda, de 15.30 a 20.30 hores, i els dimecres també al matí, de 10 a 14 hores. Els dissabtes, l’espai restarà tancat.

No obstant això, l’equipament municipal tancarà les seves portes des del dilluns 30 de juliol i fins al divendres 17 d’agost per vacances. Així mateix, la biblioteca vol informar els seus usuaris i usuàries que el pròxim divendres 6 de juliol, de manera puntual, l’equipament municipal restarà tancat, per tal de dur a terme diferents tasques de reorganització del fons bibliogràfic i de l’espai.

De la mateixa manera, l’equipament municipal vol recordar que quan la biblioteca no està oberta, inclosos els dies de tancament per vacances, els veïns i les veïnes poden fer servir la bústia de retorn per tornar qualsevol material agafat en préstec. La bústia està oberta les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Per tal de renovar els préstecs, les persones usuàries poden descarregar-se l’aplicació mòbil ‘Biblioteques XBM’ i fer les renovacions a través d’ella. Una segona opció és fer-ho mitjançant Internet al web www.aladi.diba.cat.

Per últim, les persones que disposen del carnet de la biblioteca tenen un darrer servei: la plataforma eBiblio, un espai en línia de préstec de llibres electrònics. Una manera de viatjar lleugers d’equipatge i d’aconseguir nous exemplars en línia durant tot l'any. A la plataforma eBiblio, els usuaris poden trobar les darreres novetats editorials, guies de viatges, revistes i novel·les en altres idiomes. A més, tots ells es poden llegir des d’un aparell electrònic, sigui un mòbil, una tauleta o un ordinador.        

Arxivat a: General
Biblioteca SAV
Horaris d'estiu Biblioteca 2018
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:57h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona