Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Sant Antoni de Vilamajor es prepara per viure un estiu ple d’activitats

Sant Antoni de Vilamajor es prepara per viure un estiu ple d’activitats

27/06/2018

Al parc de Can Sauleda, s’organitzaran diferents propostes culturals a l’aire lliure i alhora el municipi participa en el projecte ‘Viu l’estiu’

Els caps de setmana del mes de juliol, el parc de Can Sauleda acollirà diferents activitats culturals com cinema, màgia, música i esport. El primer divendres del mes, el 6 de juliol, hi haurà una sessió de cinema a la fresca pels més menuts amb la pel·lícula ‘Ferdinand’. El següent divendres, el 13 de juliol, serà el torn del Festival de Màgia ‘Vigileu les carteres que som tres’ amb els mags Shado Magia, Mad Dodo, i Toni Vega. A continuació, el divendres 20 de juliol, arribarà la música en directe al municipi a càrrec del grup Xaints, que interpretarà les millors versions dels Beatles i del Rock&roll en català. Per últim, el dissabte 28 de juliol, s’organitzarà una caminada nocturna a Sant Jaume de Rifà. La sortida serà a les 22 hores des de la plaça de la Vila.   

Així mateix, i en col·laboració amb l’Ajuntament de Llinars del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor participa en el projecte ‘Viu l’estiu’. Els dos consistoris s’han unit per impulsar tot un seguit d’activitats estiuenques per a tots els públics. El divendres 1 de juny va començar el projecte, que està previst que s’allargui fins als darrers dies del mes d’agost. ‘Viu l’estiu’ engloba activitats de tota mena com cinefòrums, màgia, jornades esportives i tallers de foment de la lectura, entre altres propostes. Per a més informació, consulteu el programa d’actes adjunt.   

Arxivat a: General
Estiu 2018

Arxius adjunts

Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:57h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona