Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Foc i música per celebrar la nit més curta de l’any

Foc i música per celebrar la nit més curta de l’any

20/06/2018

El pròxim dissabte 23 de juny, Sant Antoni de Vilamajor celebrarà la revetlla de Sant Joan amb diversitat d’activitats per a tots els públics

La nit més curta de l’any ja s’apropa i a Sant Antoni de Vilamajor s’ultimen els detalls per gaudir d’una nit plena de foc, música i festa. A les 21 hores, sortirà la comitiva amb torxes de la flama del Canigó des de Llinars, que després de recórrer els principals carrers del poble arribarà a la plaça de la Vila, on es farà l’encesa oficial de la foguera, es llegirà un manifest i hi haurà un castell de focs artificials. A partir de les 22 hores, al porxo de Can Sauleda, s’organitzarà un sopar popular, on cadascú podrà portar el seu àpat. Tot seguit, hi haurà servei de bar a càrrec del Club de Futbol Sala de Vilamajor i música per a tothom de la mà de DJ Ambrós.   

Així mateix, la revetlla de Sant Joan se celebrarà a Les Pungoles. A les 20.30 hores, a la plaça Germanor, hi haurà una concentració per anar a recollir la flama del Canigó. Un cop reunits, es caminarà fins a la rotonda de Llinars, on, a les 21 hores, es rebrà la flama del Canigó i es donarà el tret de sortida a la marxa de relleus amb torxes. A les 22 hores, es preveu que la flama arribi a la plaça Germanor i es produeixi l’encesa oficial de la foguera. A més, a partir de les 21 hores, tothom qui vulgui podrà sopar al bar de Les Pungoles pa amb tomàquet i pica-pica. També l’associació de veïns i veïnes convidarà a tothom a coca i cava.

Arxivat a: General
Foguera de Sant Joan
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:57h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona