Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Comença la temporada a les piscines municipals

Comença la temporada a les piscines municipals

15/06/2018

El pròxim dissabte 23 de juny, s’inaugura l’estiu a Sant Antoni de Vilamajor amb una jornada de portes obertes de les piscines municipals

Amb l’arribada de l’estiu i del bon temps, comença la temporada d’aigua, sol i diversió a les piscines municipals de Sant Antoni de Vilamajor. Enguany, el primer dia d’obertura dels recintes serà el pròxim dissabte 23 de juny, revetlla de Sant Joan, amb una jornada de portes obertes per tal que tothom qui vulgui pugui gaudir gratuïtament dels equipaments municipals. La temporada s’allargarà fins al diumenge 9 de setembre.

Pel que fa als horaris i als preus, es mantindran els mateixos que l’any passat. Les piscines municipals obriran de dilluns a diumenge de 10 a 20 hores i el preu d’accés un dia laborable serà de 2,50 euros pels infants i jubilats i 3,70 euros pels adults. Els dies festius, el preu variarà pels adults i l’accés tindrà un cost de 4,50 euros, mentre que el preu dels infants i les persones jubilades es mantindrà igual. També es podran aconseguir abonaments mensuals o de 10 banys.

A més, al llarg de l’estiu, es realitzaran diferents cursets de natació a la piscina municipal del carrer Girona. Les persones interessades podran inscriure’s del 23 al 27 de juny a la mateixa piscina municipal. El dijous 28 de juny, a les 16 hores, es farà una prova de nivell. Per a més informació, consulta els documents adjunts.   

En aquest enllaç trobareu el Reglament d'ús de les pisicines municipals: 

Arxivat a: General
Piscina municipal
Cartell - Inauguració de la temporada de les piscines
Cartell - Preus de les piscines
Cartell - Cursets de natació
Darrera actualització d’aquest contingut: 20/02/2019 a les 10:57h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona