Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > S’instal·la un nou desfibril·lador al Casal dels Avis

S’instal·la un nou desfibril·lador al Casal dels Avis

08/06/2018

Sant Antoni de Vilamajor disposa de sis aparells més, situats a diferents espais del poble, per tal d’assistir a qualsevol persona davant d’una situació d’emergència

El Casal dels Avis ha estat el darrer equipament municipal en disposar d’un desfibril·lador extern automàtic (DEA). Aquest aparell permet una ràpida i efectiva actuació en casos d’aturada cardíaca, amb un 75% de possibilitats de salvar la vida de la persona. El desfibril·lador del Casal dels Avis se suma així als altres sis aparells ja instal·lats a diferents espais del municipi. Tots ells estan accessibles per a tothom i es troben a l’edifici de Can Perpunter, a la Plaça de l’1 d’Octubre de 2017, al Pavelló Municipal Joan Sapé, al Camp de Futbol Municipal Antoni Nicolau, a les pistes de pàdel Can Miret i al cotxe de la Policia Local.  

El desfibril·lador és una eina clau per assistir a qualsevol ciutadà o ciutadana davant d’una situació d’emergència cardíaca i poder donar-li un primer suport sanitari. Mitjançant l’aplicació brusca i breu de corrent elèctrica d’alt voltatge, l’aparell ajuda a restablir el ritme cardíac.

Arxivat a: General
Desfibril·lador
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona