Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Sant Antoni de Vilamajor torna a participar en la iniciativa ‘Benvinguts a Pagès’

Sant Antoni de Vilamajor torna a participar en la iniciativa ‘Benvinguts a Pagès’

07/06/2018

El 9 i 10 de juny, la Granja Can Bordoi col·laborarà en el projecte i obrirà les portes de la seva explotació familiar de bestiar boví a tothom qui s’apropi

La nova edició del projecte ‘Benvinguts a Pagès’ se celebrarà el pròxim cap de setmana, el dissabte 9 i diumenge 10 de juny. De nou, s’oferirà a la ciutadania la possibilitat de visitar diferents explotacions agràries i ramaderes d’arreu del país per conèixer com es produeixen els aliments que mengem. Una de les propostes és la Granja Can Bordoi de Sant Antoni de Vilamajor, que obrirà les portes per mostrar la seva explotació familiar de bestiar boví de llet. A la masia hi elaboren productes làctics: formatges, iogurts, mató i llet, i ho comercialitzen tot a través de la marca Formatgeria Mogent. L’horari de visites previst per aquest cap de setmana serà de 10 a 14 hores i de 16 a 19 hores. 

‘Benvinguts a Pagès’ és una iniciativa que vol animar a les famílies a recórrer el territori i descobrir de primera mà l’origen dels aliments que consumim, així com tastar i degustar els productes de casa nostra. En aquesta tercera edició del projecte, hi participen més de 200 explotacions de tot Catalunya que mostraran a les persones visitants els seus camps, ramats, barques i obradors. Enguany, com a novetat, s’han programat diverses rutes al voltant de les explotacions i també hi haurà activitats complementàries com tallers o jornades a l’aire lliure.

Arxivat a: General
Can Bordoi
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona