Logotip
hivern2018
Portada > Actualitat > Notícies > Obert el termini d’inscripció per al casal d’estiu de l’escola Joan Casas

Obert el termini d’inscripció per al casal d’estiu de l’escola Joan Casas

01/06/2018

Les activitats es faran del 25 de juny al 27 de juliol i estan destinades a nens i joves de 3 a 16 anys

Coincidint amb el final del curs, s’ofereixen un seguit de propostes per tal que els infants puguin gaudir de les vacances escolars. Una d’elles és el casal d’estiu que es farà del 25 de juny al 27 de juliol a l’escola Joan Casas, anomenat “The secrets of the island”. Aquest serà totalment en anglès i inclourà activitats adaptades als coneixements dels infants i joves de 3 a 16 anys. Està previst que els participants vagin a la piscina, es diverteixin amb gimcanes urbanes, practiquin esport i facin tallers i activitats diverses com grafittis i slagline. Així mateix, un dels objectius dels organitzadors és difondre valors entre els infants com l’estima a la natura, el fet de compartir, la cooperació i l’empatia, entre d’altres. També s’han preparat excursions per gaudir del medi natural com la sortida a Aira Natura o la que es farà al Cim de les Àguiles.

El casal ofereix horari només de matí (9 a 13 h) o de matí i tarda (9 a 13 h i de 15 a 17 h) amb la possibilitat de contractar servei de menjador i d’acollida (8 a 9 h). Els preus són setmanals i van dels 59 als 98 euros, segons l’opció escollida.

Les famílies interessades a apuntar els seus fills i filles al casal, poden fer-ho de forma presencial a l’escola els dies 4 i 7 de juny, de 16.30 a 17.30 hores. Així mateix, poden formalitzar la inscripció entrant al web http://www.antaviana.suportmutu.org.

Arxivat a: General
Casal d'estiu escola Joan Casas

Arxius adjunts

  • Més informació (PDF, 2.15 MB)
    Cartell informatiu sobre el casal d'estiu de l'escola Joan Casas
Darrera actualització d’aquest contingut: 10/01/2019 a les 14:48h
Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor

Plaça Montseny, 5. 08459 Sant Antoni de Vilamajor

Telèfon: 938 452 400 - Fax: 938 452 051

E-mail: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

CIF: P0819700F

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona