Nova convocatòria de subvencions per fer front al pagament del lloguer

Dimecres, 23 de maig de 2018 a les 00:00
Les persones titulars d’un contracte tenen fins al 29 de juny per sol·licitar aquest ajut, sempre i quan l’habitatge constitueixi el seu domicili habitual

La Generalitat de Catalunya ha publicat una nova convocatòria d’ajuts per a aquelles persones que siguin titulars d’un contracte de lloguer. Per poder accedir a aquestes subvencions cal acreditar que es resideix legalment a Catalunya, l’habitatge ha de constituir el seu domicili habitual i s’ha d’estar-hi empadronat. Així mateix, cal tenir uns ingressos que es trobin dins els límits establerts en la convocatòria i estar al corrent de pagament. És necessari també acreditar que l’arrendatari hagi pagat una fiança a l’arrendador i tenir domiciliat en una entitat financera el cobrament de la subvenció. L’ajut podrà arribar al 40 % de l’import del lloguer anual amb un màxim de 2.400 €. 

Les persones interessades en sol·licitar aquesta subvenció tenen temps per presentar tota la documentació requerida fins al proper 29 de juny de 2018. Aquesta s’haurà de fer arribar a l’Oficina d’Habitatge de Sant Celoni (Carrer Bruc, 26) que, durant aquest termini, obrirà de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i els dimarts i dijous també a la tarda de 17 a 19 hores. Per a més informació es pot trucar al 93 864 12 15 o enviar un correu electrònic a l’adreça habitatge@santceloni.cat.

Darrera actualització: 06.03.2019 | 10:16